B’four

B’four bestaat uit David Cantré (zanger van de hitformatie Good Shape) en Alain Bruyneel (gitarist en componist). 

De groep B’four bestaat sinds ‘97 na de split van Good Shape. De 1 ste album is uitgekomen onder een Duits label. B’four was te zien in een Duitse serie genoemd “Singels” als band op ZDF. De titelsong van de serie was Missing You. Dit album is eveneens uitgebracht in België bij de platenfirma BMG.  De 3 singels die zijn uitgebracht in België waren : Missing You , Soul en Here I am.   Door management problemen is het jaren stil geweest rond deze groep. 

Door de jaren heen is er altijd de vraag geweest naar een reünie van Good Shape doordat de hit Take My Love al die jaren populair is gebleven zowel op radio, hitlijsten, dj’s enz….

Alain en ikzelf zijn in onze tienerjaren opgegroeid met melodische rock uit de jaren 80. 

Groepen zoals Foreigner, Survivor, Bon Jovi, Journey, Europe, Van Halen, Mr Mister, Don Henley, Yes, Daryl Hall & John Oates enz …..liggen aan de basis hoe ze ons beïnvloed hebben op vlak van gitaar stijl en sound en vocaal. Daarom is mij destijds gevraagd om het nr Take My Love de juiste vocale sound te geven. 

B’four the 80 ‘s band staat voor bekende melodische pop rock hits uit de jaren 80, aangevuld met eigen nrs. Daar hoort eveneens het nr Take My Love bij natuurlijk, maar wel in een pop-rock jasje. 

B’four is te boeken met full band en kleine bezetting. 

Boek B’four voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.