Bruno Lambert

Presentator

Een event in goede banen leiden? Dat is de taak van de presentator. Met maar liefst 25 jaar ervaring op de teller is Bruno Lambert de perfecte man voor deze taak. Op een boeiende manier weet hij zijn publiek te informeren en te entertainen. Kort, bondig en overtuigend: de creative thinker van B-Concepts kent de kneepjes van het vak en vormt dan ook een meerwaarde voor uw event of presentatie. In het verleden nam Bruno Lambert al de presentatie van wielerteams tijdens de Velofollies in Kortrijk voor zijn rekening. Verder prijken de professional days van Metabo op Batibouw, de sponsoravond van Gent-Wevelgem en Mice Party op zijn palmares. Last but not least was B-Concepts ook verantwoordelijk voor de presentatie van de kampioenenviering van AA Gent. Deze verschillende ervaringen maken Bruno Lambert multi-inzetbaar als presentator!

Prijs voor presentatie : op aanvraag !

Moderator

Wie kan presenteren, kan ook modereren. Met deze gedachte bouwde Bruno Lambert de voorbije jaren ook ervaring op als moderator. Voor elke opdracht gaat de zaakvoerder van B-Concepts professioneel te werk. Hierbij mag u rekenen op een sterke voorbereiding en journalistiek onderzoekswerk. Dankzij zijn brede kennis en leergierigheid kan Bruno Lambert zich in diverse thema’s inleven. We denken bijvoorbeeld aan politiek, sport en economie.  To the point vragen stellen, de kandidaten het woord verlenen of ontnemen en het publiek betrekken in de discussie. Het zijn allemaal skills die Bruno Lambert als gespreksleider machtig is. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met B-Concepts zodat wij uw debat in goede banen kunnen leiden.

Prijs voor moderator : op aanvraag !

Videoproducties

Video is een krachtig wapen. Bij B-Concepts brengen wij uw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier. Wij werken het traject uit van begin tot eind: van concept tot regie en montage. Gedurende het project staat u in contact met één aanspreekpunt die de samenwerking in goede banen leidt. Uw video producties op een korte, krachtige en overtuigende manier aan de man brengen? B-Concepts levert u het complete plaatje!

  • Social media video: Video scoort beter dan foto, ook op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.
  • Bedrijfsfilm: Stel uw bedrijf voor aan de hand van een professionele video, de manier om nieuwe medewerkers, partners, klanten of bezoekers welkom te heten.
  • Aftermovie: Gebruik een blijvende herinnering van een event om nieuwe partners binnen te halen.
  • Luchtopname & multi-camera: Ons professioneel team beschikt over de vaardigheden en laatste technische snufjes om elk aspect van uw bedrijf of event optimaal in beeld te brengen.
  • Vastgoedfilm: Wilt u de bouw van uw nieuwe vestiging in beeld brengen? Wij zijn erbij voor, tijdens en na de bouwwerken.
  • Reportage & documentaire: De geschiedenis van uw bedrijf, het idee achter een nieuw product of een reportage over de werknemers. Wij brengen uw verhaal op een krachtige manier.

Prijs voor videopoducties : op aanvraag !

Events

Een event tot in de puntjes organiseren? Bij B-Concepts doen we dit sinds 1997 en dankzij die ervaring weten wij perfect hoe wij u van dienst kunnen zijn. We begonnen met het opzetten van events voor 30 personen, maar tegenwoordig zetten we ook onze schouders onder grootschalige events voor wel 3.000 personen. Als ervaren eventorganisator denken we graag out of the box. Deze creatieve aanpak zorgt voor een mooi evenwicht tussen hip en veilig. Starten doen we met het uitwerken van een sterk concept waarbij uw mening van groot belang is. Het persoonlijke aspect is dan ook de belangrijkste pijler van een event. Verder letten we bij B-Concepts op de details, want deze maken of kraken een evenement. Bij B-Concepts zetten we alles op alles om een onvergetelijk event voor u te organiseren. Contacteer ons zodat we samen de verschillende opties kunnen bekijken.

Boek Bruno Lambert voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.