Cathérine Moerkerke

Cathérine Moerkerke is een Vlaams journaliste en presentatrice die sinds 2004 voor VTM werkt en er lange tijd nieuwsanker was en deed ze de presentatie van Telefacts.
Nu is ze vooral reportagemaakster van haar eigen programma’s waaronder: Moerkerke en de Mannen, CATHéRINE en SUUCESRIJK! Top ondernemers Vlaanderen. Met deze laatavond programma’s scheert ze hoge toppen qua kijkcijfers.
MINDSET VAN ONDERNEMERS
Met gastspreekster Cathérine op het podium mag je een gedreven journaliste, bedrijfsreporter verwachten die in het najaar 2018, 3 maanden lang 5  (top)ondernemers heeft gevolgd van hun privéleven tot bedrijfsleven en netwerkomgevingen.
Hieruit maakt Cathérine een besluit. Ondernemers groot of klein, ze hebben allen dezelfde MINDSET. In een interview-setting of panelgesprek kan ze de mensen boeien en haar conclusies delen.
Ongeveer een 20 minuten gaat Cathérine in gesprek als moderator samen met een 3-tal ondernemers uit het publiek en zorgt ze voor verrassende verhalen en anekdotes. Het leven met pijn en plezier van het ondernemerschap.
Boek Cathérine Moerkerke nu bij The Booking Company!

Boek Cathérine Moerkerke voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.