fbpx

De Bende (met Amy & Luca)

De Bende

Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat de muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!

Maar nu is het hek van de dam. Met de nieuwe gezichten Luca en Amy, gekend van K2 zoekt K3, tovert De Bende zichzelf live om tot Mega Party Machine die een hyperbesmettelijk Feestvirus verspreidt… hou je dus klaar voor 1 uur non-stop hits, tot je kaken stijf staan van het lachen en meebrullen!

Zo onweerstaanbaar is De Bende. Mis het F-F-Feest van het jaar dus niet!

Amy

Amy Courtens (26) woont in Averbode en naast zingen en acteren heeft ze ook een grote liefde voor dieren en fashion. Zingen is al lang een passie en door haar deelname aan ‘K2 zoekt K3’ heeft ze de smaak helemaal te pakken. Ze kan niet wachten om met De Bende én Luca op het podium te staan!

Luca

Luca Diez (22) woont momenteel in Den Haag (Nederland), waar hij afstudeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts (theater- en musicalopleiding). Luca zingt en danst al vanaf zijn twaalfde. Na zijn avontuur bij ‘K2 zoekt K3’ heeft hij onwijs veel zin om met De Bende op tour te gaan.

Luca Diez en Amy Courtens werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’, waarbij Luca strandde in de halve finale en Amy tweede werd. Hun hechte vriendschap werd door velen opgemerkt en het mooiste bewijs hiervan zijn o.a. hun aanstekelijke TikTok video’s samen. Het duo was ook te zien in het VTM- programma ‘De Vuilste Jobs VIPS’.

Voortaan zorgen ze met ‘De Bende’ voor een onvergetelijke show voor jong én oud.

Boek De Bende (met Amy & Luca) voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.