De Romeo’s

Van een kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. In-middels staan Chris, Gunther en Davy bijna 20 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

In 2017 verscheen het succesvolle album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’ dat maar liefst 24 weken genoteerd stond in de Vlaamse albumlijst. Ze vierden in 2018 hun 15 jarige bestaan, dit vierden ze onder andere met het uitbrengen van het album ‘15 jaar De Romeo’s’. Na dit album volgden er nog enkel geweldige singels zoals ‘Wauw!’, ‘Beter Wordt Het Niet’ en ‘Het Is Een Nacht’ dat verscheen in 2019. In 2021 verscheen hun nieuwe single ‘Adrenalina’.

Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther verscheen in 2017 in de bioscopen. Ze hebben ook meegewerkt aan het album “Soundtrack H.I.T” waar er 2 nummers van hen in te vinden zijn.Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste mee-zingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeo’s boeken, da’s met 100% feestgarantie!

Boek De Romeo’s voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Wel we kunnen het allemaal met één woord omschrijven: DE MAX! ;) De Romeo’s zijn uiterst fijne mensen waardoor de samenwerking enorm fijn was. Het publiek heeft hun optreden ontzettend kunnen smaken en wij ook ;. Ik hoop alvast dat zij ook een fijne avond hebben gehad, dus bij deze dankjewel voor de fijne samenwerking!

Caroline Lambrecht