fbpx

De Romeo’s

Van kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 20 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden. Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren.  H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD.  Verder kenmerkt elk jaar zich voor De Romeo’s door een bomvolle agenda met optredens en live concerten.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

De Romeo’s boeken, da’s met 100% feestgarantie!

Boek De Romeo’s voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Wel we kunnen het allemaal met één woord omschrijven: DE MAX! ;)
De Romeo’s zijn uiterst fijne mensen waardoor de samenwerking enorm fijn was. Het publiek heeft hun optreden ontzettend kunnen smaken en wij ook ;. Ik hoop alvast dat zij ook een fijne avond hebben gehad, dus bij deze dankjewel voor de fijne samenwerking!

Caroline Lambrecht