DJ Regi

REGI heeft, zoals we van hem gewoon zijn, de afgelopen tijd niet stilgezeten. De Limburger heeft al heel wat MIA’s achter zijn naam staan en mocht daar in 2022 de MIA’s voor ‘Dance’ en ‘Hit van het jaar’ met ‘Kom Wat Dichterbij’ aan toevoegen. Na een tweevoudige winst van ‘Zomerhit’ heeft REGI opnieuw een nominatie voor ‘Zomerhit 2022’ te pakken met ‘Zwaartekracht’. Naast een reeks radio-hits scoort REGI ook met zijn eigen succesvolle tv-programma ‘REGI Academy’ en zijn radioprogramma ‘Radio REGI’. Op 22 oktober 2022 mag de hitmaker opnieuw de grootste concertzaal van het land vullen voor zijn tweede soloconcert ‘REGI, Zwaartekracht’. Dat belooft opnieuw een avond vol vuurwerk in het Sportpaleis.

REGI LIVE wordt hét feestmoment van 2023 met een knaller van een liveshow met muzikanten, zoals de menselijke metronoom Michael Schack op de drums. Het team achter REGI LIVE is indrukwekkend te noemen. Niks is aan het toeval overgelaten om deze productie op topniveau te krijgen en het publiek helemaal in te pakken.

Alle hits van REGI, van vroeger en nu, passeren de revue, maar ook nieuwe versies van de grootste hits van Milk Inc. zullen niet ontbreken. Op het podium schitteren steeds bekende artiesten uit Vlaanderen en Nederland.

Het staat buiten kijf dat REGI LIVE dé liveshow van het jaar is.

Boek DJ Regi voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.