fbpx

DJ Regi

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig.

Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival, van Tomorrowland tot Rock Werchter.

Zijn solo-single ‘Where Did You Go (Summer Love)’ slaagde erin om ‘Despacito’ van de nummer 1 stek te verjagen.

‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan.

2020 werd alweer een memorabel jaar voor Regi. Met een paar verassende samenwerkingen op muzikaal vlak, en een overvolle festival-agenda in binnen-en buitenland. En niet te vergeten zijn deelname aan Liefde voor Muziek!

REGI LIVE

Je herinnert je ongetwijfeld nog de succesvolle passages van Milk Inc op de festivals? Goed nieuws! We gaan dit nog eens overdoen met Regi Live!
Na 9 weken op nummer 1 in de Ultratop met ‘Kom Wat Dichterbij’ (de allergrootste solo hit uit Regi zijn carrière) én de winnaar van de Radio 2 Zomerhit 2020, is Regi één van de weinige artiesten in ons land die zichzelf voortdurend opnieuw blijft uitvinden. Zijn passage in “Liefde voor muziek” heeft hier nog een extra push aan gegeven. Apotheose word zijn Sportpaleisconcert en een festivaltour.
Met muzikanten Michael Schack en Peter Schreurs, aangevuld met de vocals van zijn recente hits, gaat Regi Live elk festivalplein op zijn grondvesten doen daveren.

Boek DJ Regi voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.