fbpx

DJ Ward

Dj Ward is één van de meest getalenteerde allround party dj’s van België. Of het nu een publiek is van 100 -of 10.000 mensen, Ward krijgt iedereen aan het dansen, in no time! Veelzijdigheid is troef, van het grootste dance-festival tot een locale fuif, …. als geen ander slaagt Ward erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo’s in elkaar te mixen. Hij is een veel gevraagde gast want geen dansvloer is té klein of té groot. Verschillende van zijn sets zitten ondertussen gebrand in het collectief geheugen van de party-crowd.

Ward heeft een zeer eigen herkenbare crossover dj-stijl. Hij geeft een hele nieuwe betekenis aan de term ‘eclectic allround dj’, van commercieel tot alternatief of een crossover van de twee, alles kan. Aan de basis hiervan liggen creativiteit en een zeer brede muzikale interesse en kennis. In de “bizz” noemen ze hem niet voor niets een muzikale kameleon. Ook zijn speciale video-geanimeerde dj sets zijn een unicum.

Ward geeft zich altijd 100%. Hij heeft de gave zich aan te passen aan de noden van een publiek. Het is net dat wat zijn dj sets zo sterk maken. Ward is altijd op zoek naar die speciale connectie met de dansvloer. Met zijn bliksemsnelle draaitafelmoves en gevatte MC stijl neemt hij je mee op unieke feestreis.

Een lang op voorhand gevulde agenda en volle zalen zijn hiervan het bewijs.

Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar Ward is er zonder twijfel één van. Now get that party started!

Ward is dé allround dj van België en dus te boeken voor een brede waaier aan events.

Als je zeker wil zijn van een echt feest, boek dan dj Ward bij The Booking Company!

Boek DJ Ward voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.