Dorothee Vegas & Like Maarten


In 2016 werden Dorothee Vegas & Like Maarten ontdekt door Q-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze maakten hun debuut  op de radio tijdens de Foute 128 op Q, en ze deden een vol Flanders Expo ontploffen tijdens de Foute Party. 
Meteen werd het contract getekend om elke vrijdag, om 18u, aan het begin van Het Foute Uur een setje te draaien op de radio. En ook in 2017 stonden ze op de affiche van De Foute Party in Flanders Expo in Gent. 
Dorothee Vegas & Like Maarten brengen EDM, gemixt met de beste foute schijven. Daarom worden ze ook wel eens de “Goden van de foute dance” genoemd. Ze hebben een zware voorkeur voor het vakmanschap van Dimitri Vegas & Like Mike, hun inspiratiebronnen. In juni 2017 verrasten ze vriend & vijand met hun geweldige mashup van Allemaal van Wim Soutaer en Nova van Dimitri Vegas & Like Mike. Wim was zo enthousiast dat hij graag meewerkte aan de videoclip.
Dorothee Vegas & Like Maarten steken uw feestje gegarandeerd in brand, en brengen een geweldige mix van opzwepende EDM, en complexloze meezingers.

Boek dit fantastische duo snel bij The Booking Company!

Boek Dorothee Vegas & Like Maarten voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.