Eddy et Les Vedettes

Hoe fataal was Edith Piaf voor Yves Montand en Charles Aznavour? 
Wist u dat Gilbert Bécaud en Serge Gainsbourg voor dezelfde schone vielen?
Wie was zij? En wie was Mathilde voor Jacques Brel? 

Na het bejubelde Chanson. Une Belle Histoire, met schrijver Bart Van Loo, gaat Eddy et les Vedettes opnieuw op tournee met Chansons Fatales. Hierin brengt de band een ode aan de duivelse dames van het Franse lied. France Gall, Juliette Gréco, Françoise Hardy en andere Brigitte Bardots deden als onweerstaanbare femmes fatales niet alleen ontelbare harten op hol slaan. Ze betoverden ook hun mannelijke collega’s. 

Chansons Fatales neemt je mee naar de hoogdagen van het Franse lied en vertelt 

les petites histoires des grandes dames. Hierbij vervalt Eddy et les Vedettes niet in sensatie, maar presenteren stijlvolle chansons, comme d’habitude En om al die hartstocht extra opwinding in te blazen, werd de band uitgebreid met een blazerssectie hors catégorie.

‘Een boeiende ontdekking of herontdekking van de rijkdom van het Franse chanson en een mooi staaltje van hoe Eddy et les Vedettes tijdens deze ‘Chansons Fatales’ niet zomaar enkele Franse hits kwamen coveren, maar hoe ze ook probeerden er hun eigen ding van te maken.’ (Concertnews.Be)

‘Met flair en met brio walsen Eddy et les Vedettes door klassieke chansons’ (Knack)

In zanger Frank Mercelis schuilt net zo goed een France Gall als een Jacques Brel en een Charles Aznavour (Trouw)

Boek Eddy et Les Vedettes voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Hey Kim, Alles verliep heel goed. Klant is tevreden, dus dan zijn wij logischer wijs ook tevreden. De groep deed het heel goed en links en rechts kregen we zeker ook positieve reacties te horen van de franse chansons. :-) Nogmaals bedankt voor de samenwerking en tot op een volgend event.

Groeten David