Eline De Munck

Eline De Munck is een Vlaamse actrice, presentatrice en zangeres.  Ze werd bekend door haar rol als Nathalie in LouisLouise, speelde Amber in Thuis en is eigenlijke een manusje van alles met een eigen liveband ‘Pigbag Army’, eigen brillenmerk ‘Odette Lunettes’ en meer dan genoeg presentatie werk voor Jim Tv en ‘So You Think You Can Dance’.

We zien De Munck ook geregeld op televisie verschijnen om daar het beste van haar eigen te geven. Steracteur Sterartiest, De klas van Frieda, Sterren op de Dansvloer en onlangs was ze nog te zien op Boxing Stars waar ze Hilde De Baerdemaeker van kantoen gaf.

Zo zie je maar, Eline kan haar mannetje staan als succesvolle zakenvrouw en BV, een sterke vrouw om uw presentatie te leiden is wat u nodig heeft!

Boek deze presentatrice nu bij The Booking Company!

Boek Eline De Munck voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Eline heeft ons in dit alles gecharmeerd ! een dame met klasse, professioneel en tegelijk eenvoudig en toegankelijk in de omgang met onze feestvierders. Die met jeugdig enthousiasme de carnavaleske grappen en grollen onderging. Onze feestende inwoners hebben dit bijzonder gewaardeerd en laten dit ons ook blijken. Wij kunnen er dan ook prat op gaan dat deze editie een schot in de roos was en dat is ook haar verdienste

Ivan Delaere

5. Ik kan enkel positief zijn over Eline. Het was een zeer fijne kennismaking gisterenavond, zeer vlotte dame. Die alles zeer professioneel heeft aangepakt. Als presentatrice heeft ze dit zeer netjes met een kwinkslag gedaan. En ook het aanspreken van mensen tijdens de receptie voor het fabrieksbezoek, deed ze op een super spontane toffe manier. Denk dat ze bijna iedereen de fabriek heeft ingestuurd gekregen ? Over all, zeer fijne samenwerking!

Jo Kusseneers - Bouwunie