Eveline Cannoot

In 2005 nam Eveline Cannoot deel aan Star Academy op VTM. Ze eindigde bij de 13 finalisten en er ging een nieuwe wereld voor haar open. 
Ze deed auditie en kwam zo in 2006 bij het ambiance-duo “WHOOPZ!” terecht!  Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar lang menige tenten op hun kop!

In 2009 besloot ze haar eigen weg te gaan. Er kwamen al snel een paar singles uit met telkens bijhorende videoclips die dagelijks te zien op Ment.

Sinds 2014 is ze ook het vaste gezicht van MENT en neemt ze de presentatie op zich van een aantal programma’s waaronder ‘Fashiondate’ (ism Primo TV GIDS) en ‘Ment Vandaag’.

In 2015 kwam haar eerste album ‘AnderSterker’ uit waaruit “Geluk zet je zorgen opzij” en “Wonderlijke liefde” nog steeds geliefde nummers zijn tijdens haar optredens.
Vorig jaar bracht ze haar tweede full-album met als titel “Hartslag” uit. Hiervoor werkte ze samen met Udo Mechels en Sabien Tiels. 
Je herkent hieruit zeker ‘Ben jij gelukkig met mij’, ‘Alles’, ‘Hartslag’ en uiteraard ook ‘Adrenaline’ waarmee ze onlangs nog een Loftrompet won voor Beste Videoclip. 
Laat je verrassen door haar warme stem en geniet ook van de klassiekers van Ann Christy, Dana Winner, Conny Vandenbosch, leuke Vlaamse medley’s en vele andere Vlaamse levensliedjes. 

Boek Eveline Cannoot nu bij The Booking Company!

Boek Eveline Cannoot voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.