Evy Gruyaert

We kunnen meerdere workshops in samenwerking met Evy Gruyaert aanbieden, zoals een Office yoga introductie zoals Evy zelf voorstelde. Deze workshop is heel laagdrempelig en vraagt enkel een stoel per deelnemer. De deelnemers hoeven zich niet om te kleden, en kunnen de oefeningen later toepassen achter hun bureau.
De workshop kan uiteraard ingeleid worden met een intro in yoga: waarom yoga, wat zijn de voordelen, enkele misverstanden uitklaren, en welk effect heeft het op je (eigen ervaringen van Evy maken het verhaal veel persoonlijker).

Een andere workshop kan gaan over het verhaal achter Start 2 Run, hoe dat begon en hoe het zijn weg vond in het leven van Evy.

Evy is een boegbeeld voor velen, en weet anderen te motiveren naar een gezonde levensstijl. Haar persoonlijke verhalen en ervaringen brengen het verhaal dichter bij de mens, ze schrikt er niet van terug om het voor te stellen zoals het is, inclusief mogelijke valkuilen en obstakels die je kan tegenkomen.

De workshops met sportieve ondertoon kunnen aangevuld worden met een workshop door onze sport- en voedingscoaches. Dit kan bijvoorbeeld een workshop rond blessurepreventie zijn, of hoe je verantwoord kan trainen naar een sportief doel. Meer specifiek omtrent voeding kan een algemene workshop rond gezonde voeding gegeven worden, maar ook toegespitst op sportvoeding voor/tijdens en na een wedstrijd.

Boek Evy Gruyaert voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.