Fons en die van ons

Fons en Madeleine doen het nog (bijna) elk weekend… en ze zouden het graag ook eens bij jullie komen doen.

Binnenkort brengen Fons en die van Ons hun nieuwe show:  Fons en die van Ons … doen het weer!

De voorspellingen voor 2020 zien er in elk geval zeer positief uit: hete zomers en vochtige nachten!
 
Vanaf januari 2020 gaan Fons en Madeleine het weer doen:
Een nieuwe, wervelende liveshow van meer dan 1,5 uur waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbijflitsen dat stilstaan voor niemand een optie is.
Overgoten met een flinke dosis humor, een enorme meezingfactor en de meest originele bindteksten is deze show voor ieder publiek een belevenis die zijn gelijke niet kent.
 
Fons en die van Ons biedt een totaalconcept. Naast de beste muziek krijgt u ook een prachtig decor, en wordt de hele show versterkt en afgewerkt met een magnifieke LEDwall, lichtshow en begeleidende visuele effecten.

Maak kennis met (F)ons!

Zes ervaren en professionele muzikanten geven gestalte aan perfect uitgewerkte typetjes, die in geheel eigen stijl de beste hits van vroeger en nu op u loslaten. Noem hen gerust de origineelste partyband van Vlaanderen! Genres worden beter gemixt dan de soep in een gemiddeld rusthuis, medley’s geserveerd in een jasje uit grootmoeders tijd en dit alles afgekruid met een flinke dosis humor.
 
Ondersteund door een make-up artist en drie techniekers zetten ze bijna wekelijks ergens in Vlaanderen een plein of zaal op zijn kop. Met meer dan 120 optreden tussen 2015 en 2019 is Fons en die van Ons ongetwijfeld de revelatie van de afgelopen jaren te noemen.

Walkaround!

Voor en na de show doen de bandleden een rondgang van ongeveer 15 minuten tussen het publiek. Kan Madeleine het libido van Fons onder controle houden? Is een groepje 80-jarigen nog in staat om een moshpit te starten? U ontdekt het allemaal en nog veel meer …
Ambiance, nieuwe ontmoetingen en hilariteit gegarandeerd!

Diedjee Fons

Wenst u aanvullend op de show nog een verlenging van het feestgedruis? Dan kan u Diedjee Fons nog extra boeken.

Diedjee Fons kan 1 uur lang de vetste plaatjes in een wervelende mix draaien zodat uw gasten nog langer kunnen doorfeesten.

Extra informatie

  • Fons en die van Ons is een partyband en daarom minder geschikt voor optredens bij een zittend publiek.
  • Fons en die van Ons tourt met een volledige eigen inprikset. Hierdoor kunt u kosten besparen op de PA-installatie, wij hebben enkel een geluidssysteem voor de zaal nodig, geen microfoons, monitors, statieven, cablage, …

Boek Fons en die van ons voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.