Funky D

Wil je live muziek boeken voor een aankomend feestje waarbij de muzikanten een interactieve show bieden? Dan is FUNKY D de juiste band voor jou!
FUNKY D is geen gewone coverband. Buiten zang en dans, wordt er een echte show opgevoerd waarbij het publiek centraal staat.
 
Met FUNKY D haal je een live act in huis om elk feest leven in te blazen.
Heb he hen al bezig gezien en krijg je maar niet genoeg of ben je geïntrigeerd door hun aanbod…denk je eraan om live muzikanten te boeken…… denk dan zeker aan FUNKY D!
 
FUNKY D brengt heel fijne kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en het oor.
Zowel vanaf de speciaal gemaakte podia als tussen het publiek wordt er interactief en live gemusiceerd!
 
FUNKY D is thuis in vele soorten feestjes. Wij garanderen sfeer, ambiance en top entertainment op elk van deze soorten evenementen! Geen feestje is te groot of te klein voor Funky D. Geniet van de toffe live muziek op uw feestje en beleef het knallende optreden op maat op basis van uw wensen

Boek Funky D voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Beste Kim Ik kan alleen maar bevestigen dat het top was! Direct de juiste sfeer en veel lachende gezichten / dansende mensen! Ook een zeer goede communicatie met jullie, ook nog eens speciale dank aan de DJ. Want de harde kern (dichtste vrienden) hebben heel wat stevige nummers gevraagd.. Ik kan me inbeelden dat voor de DJ in nuchtere toestand dit niet altijd evident is... HET WAS TOP EN HEBBEN GEEN SPIJT VAN ONZE KEUZE !!!

Groeten Chris