Geena Lisa

Geena Lisa ( ° 20-07-1972 ) startte haar carrière als 14-jarige zangeres bij het rockbandje van haar vader. Na enkele jaren kwam zij als backing-vocalist terecht bij de succesformatie ‘The Dinky Toys’.

Haar talent werd opgemerkt door tv-persoonlijkheid Bart Peeters en niet veel later zingt, danst en presenteert Geena Lisa in succesvolle televisieprogramma’s als ‘Het Swingpaleis’, ‘Biebabeloela’, ‘De Liegende Doos’, ‘De NV Peeters’ en ‘De Nationale Test’. Bij de nationale omroep groeit ze uit tot een vaste waarde als omroepster. Ze presenteert op één 5 zomers lang Fata Morgana, het goed gevoel programma dat mensen opnieuw samenbracht. Van 2010 t.e.m 2014 toert ze met Vlaanderen Muziekland het land rond.

Op Radio 2 was ze jarenlang de “voorzitter” van de raadkamer, het humorprogramma op zaterdagochtend.

Geena Lisa acteert als prille twintiger in de jongerenserie Wat nu weer?, lateraan de zijde van Chris Van Den Durpel in de langspeelfilm ‘Oesje’. Op één is te zien in de prestigieuze reeks Stille Waters en in de satirische reeks ‘Het Peulengaleis’.

Geena Lisa blijft haar eerste liefde trouw als zangeres. Live laat ze van zich horen bij haar partyband Geena & The Lisa’s en ze is een veel gevraagde gastzangeres bij diverse live groepen. Ze toert langs CC’s en andere muzikale zalen met de producties ‘De Roos diep in mij, een eerbetoon aan Ann Christie en Yasmine’ en ‘Zo was er maar één’, de mooiste Nederlandse nummers aan het muzikale sterrenfirmament’ en ‘EuroVizie’ een swingende wandeling doorheen de meest iconische songfestivalhits uit 65 jaar Songfestival archieven.

Naast zangeres is ze ook een doorwinterde presentatrice met bakken ervaring. Ze is dan ook een graag geziene gaste op bedrijfs- en andere events.

Boek Geena Lisa voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.