fbpx

Get Ready!

STEVIGE POPGROEP, KWALITATIEVE OPTREDENS, FAN-VRIENDELIJK —– 1996 – 2021—–

25 jaar Get Ready! Het mag dan al meer dan een jaar stil geweest zijn rond Get Ready!; achter de schermen was dit allerminst het geval. Nu “the sound of silence” verdwijnt, laat Get Ready! zien dat ze er klaar voor zijn. En niet zomaar een beetje! Alle goede dingen bestaan uit drie, moeten ze gedacht hebben en dus hebben wij niet één, niet twee, maar wel (juist, ja) drié nieuwtjes om op de wereld los te laten. 

Even leek het er in 2019 op dat Get Ready! in het originele format op zou houden te bestaan, toen Koen aankondigde dat hij een carrièreswitch overwoog die niet te combineren viel met op het podium staan met Get Ready!. Een intussen meer dan gekend virus gooide die plannen echter resoluut om waardoor het voor de jongste telg van het viertal dan wel nog niet mogelijk was om zijn droom van steward na te jagen maar wél om als voorheen zijn schouders te zetten onder het nieuwe project van Get Ready!.

Het is intussen 25 jaar geleden dat Get Ready! stormenderhand Vlaanderen veroverde met “Diep”; tot op heden nog steeds dé hit die door werkelijk iederéén kan worden meegezongen.

En vandaag wordt dat nummer, naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de groep, uitgebracht in een up-to-date jasje. Met een nieuwe, opgefriste sound maar wél met de oorspronkelijke catchy vibes die “Diep” ontegensprekelijk tot een evergreen maakten, staat “Diep 25”  klaar om Vlaanderen opnieuw aan het dansen, zingen en feesten te brengen!

“Diep” is bovendien niet het enige nummer dat een remake kreeg. Alle grootste hits van Get Ready! kregen een opfrisbeurt, 2021 waardig. Al deze songs én een resem tot nu toe op cd onuitgebrachte nummers zijn terug te vinden op het nieuwe jubileum-album “Samen – 25 jaar Get Ready!” dat op 8 oktober wordt uitgebracht door [PIAS], waar het viertal een nieuwe thuis vond.

Boek Get Ready! voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.