Get Ready!

STEVIGE POPGROEP, KWALITATIEVE OPTREDENS, FAN-VRIENDELIJK —– 1995 – 2023—–

‘Get Ready!’ klinkt niet meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren ’90 Vlaanderens populairste boyband.
Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single ‘Diep’ de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.

Hun singles en full-cd’s werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens’ trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende.

Ook Petra, Liliane St. Pierre en Plastic Bertrand gingen met succes met de jongens in zee. De groep liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen. Get Ready! is steeds vernieuwend gebleven.
In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een jubileum concert maar al gauw werd duidelijk dat de groep, zoals hij ooit begonnen was, méér wou.

Met ‘Feniks’ pakken Jimmy, Koen, Glenn en J.M. de draad weer op. Nog steeds staan ze garant voor kwalitatieve optredens en fan-vriendelijkheid, maar waar ze in 1996 nog een boyband waren, vormen ze nu een stevige popgroep met veel ervaring, nooit dovend enthousiasme en een eigen sound.

Jimmy is ook te boeken voor een acte de présence op uw feestje!


Jimmy Samijn, de crush van iedereen die de jaren negentig bewust heeft meegemaakt en het uithangbord van de bekendste Vlaamse boyband van de nineties tot nu, komt jouw privéfeest oppimpen. Compleet met live performance en uitgebreid fotomoment trakteert Jimmy jou op een unieke acte de présence waar jij en je genodigden nog lang van zullen nagenieten!

Boek Get Ready! voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.