Gio Kemper

Giovanni – of Gio – werd geboren in het Nederlandse Leiden, maar volgde zijn werk en de liefde naar Vlaanderen.

Gio was amper vijf jaar toen hij met musical begon. Drie jaar later danste hij zichzelf als achtjarige binnen op het prestigieuze Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam; een dansacademie met een grote focus op musical. Die coup de foudre met musical zorgde ervoor dat hij in zijn jonge leven al in grote producties stond als The lion king, Oliver!, Peter Pan en Wickie De viking.

Gio nam ook deel aan So you think you can dance en werd er knap vierde. Dat danstalent leverde hem een plaatsje op in de jury van het programma Ketnet musical, en inmiddels maakt hij met de Ketnetband ook de Vlaamse podia onveilig. Dat hij bovendien ook nog eens kan acteren, bewijst Gio in de succesvolle Ketnetreeks Nachtwacht, die intussen al aan zijn vijfde reeks toe is.

Geen enkele uitdaging gaat Gio uit de weg: zijn deelname aan Steracteur sterartiest is iets waar hij zich maar al te graag in vastbijt. Het is zijn grote droom om zanger te worden, en die droom wil hij graag delen met de rest van Vlaanderen. De ultieme sterartiest voor Gio is Bruno Mars, maar Stan Van Samang en Free Souffriau komen toch ook al dicht in de buurt.

Wil jij Gio op jouw evenement? Boek hem nu bij The Booking Company!

Boek Gio Kemper voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.