Guinelli

Onder het motto “never change a winning team” blijft Guinelli natuurlijk zijn vertrouwde activiteiten als allround magisch entertainer verderzetten…maar gedreven door zijn passie voor magie en illusie, blijft hij nieuwe activiteiten en programma’s ontplooien die ook op UW volgend evenement voor een onvergetelijke ervaring kunnen zorgen.

– CYBER MAGIC
De traditionele magische effecten die Guinelli brengt tijdens zijn optredens blijven vernieuwend en erg goed scoren bij elk publiek, maar wie nog een stapje verder wil gaan kan nu kiezen voor CYBER MAGIC. Nieuwe acts met tablets en smartphones: interactief, modern, onbegrijpelijk en bijzonder actueel. In heel wat gevallen kunnen de toeschouwers bovendien naar huis met een mooi digitaal of afgedrukt souvenir van hun deelname aan deze supercoole virtuele magie!   

FENOMENTAAL

Bij al zijn optredens brengt Guinelli geregeld onbegrijpelijke mentale effecten, maar bij FENOMENTAAL gaat het alleen maar deze toer op! Geen verschijnende of verdwijnende voorwerpen, maar subtiel spelen met de gedachten, de kracht van het brein, mindf*cks, voorspellingen, suggesties, beïnvloeden,…
Het publiek zal er eindeloos over napraten en huiswaarts keren met een absoluut gevoel van verbazing en verwondering. FENOMENTAAL kan zowel close-up als voor grote groepen worden gebracht met evenveel succes.
MAGIC WORKSHOP – BREAK THE ICE
Goochelaars zijn gebonden aan een beroepsgeheim en geheimen verklappen doen wij niet. Maar magie is wel een kunstvorm die het ijs kan breken, die fantastisch is om te netwerken, die gesprekken doet ontstaan en contacten doet leggen. Hoe? Dat leert u in deze MAGIC WORKSHOP met eenvoudige maar niet te onderschatten sterke en indrukwekkende trucs, weetjes en handvaardigheden. Drempelvrees wordt zó “weggetoverd”.
En verder vanzelfsprekend ook nog steeds het gekende close-up werk, grote podium- en illusieshows, kinderspektakels én magisch maatwerk. 

Boek Guinelli nu bij The Booking Company!

Boek Guinelli voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.