Havenzangers

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur ging hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, wistens ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 werd de naam omgedoopt naar Havenzangers. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single ‘Ik Wil Een Zoen’ is zomers en gezellig.

Nu hebben zij een aantal krakers in een medley gegoten voor dit feestseizoen waaronder ‘Bestel Maar’, ‘Van Voor Naar Achter Van Links Naar Rechts’ en ‘Ik Ga Vandaag M’n Eigen Feestje Bouwen’.

De Havenzangers op jouw evenement? Boek ze nu bij The Booking Company!

Boek Havenzangers voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.