Ian Thomas

Ian Thomas is een Belgische zanger, rapper, producer en acteur. In 2011 werd hij plots razend populair toen een Nederlandstalige cover van hem op YouTube verscheen. Dit talent viel op bij platenlabel Universal Music en er werd hem meteen een platencontract aangeboden. Zijn eerste single ging viraal en werd nummer 1 in België. Ian was 14 toen hij zijn eerste album ‘More Than A Game’ uitbracht wat goud werd in België.

Toen Ian 16 jaar werd verhuisde hij naar Calabasas in Californië waar hij zichzelf verder ontwikkelde als artiest. Hij bracht een track uit genaamd ‘Cheers’ met rapper Tyga en had een radio hit met Snoop Dogg ‘Walking on Air’. Volgend in de voetstappen van zijn idolen leerde hij zijn eigen muziek schrijven en producen. Gevuld met R&B/Hip-Hop alsook met een Pop sound, groeide zijn muziek naar iets unieks. In 2016 nam hij deel aan Liefde voor muziek op VTM. In het najaar van 2018 deed Ian mee aan Dancing with the Stars op VIER.

Op het podium blijft Ian een rasechte entertainer. Als geen ander neemt hij elk publiek mee in een mix van eigen Pop tracks met elementen van R&B en Hip-Hop. Als vaste waarde in Vlaanderen, met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring, is Ian Thomas een ongetwijfelde meerwaarde voor elk muzikaal event in Vlaanderen.

Boek Ian Thomas voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.