Jacky Lafon

Jacky Lafon is bij het grote publiek vooral bekend als Rita Van den Bossche uit de populaire VTM-soap “Familie”.

Ze trad op in heel Vlaanderen met de grootste showorkesten: Lou Roman, Bobby Setter, Leo Martin, Henk Van Montfoort, The Skyliners, Popovski, enz. En werd in 2018 ook de fiere meter van het grootste showorkest in Vlaanderen: ‘De Heverband’. Ook trok ze vier jaar op tournee door Vlaanderen  met “De Gaston en Leo Show”. In de showzaal van pretpark Bobbejaanland stond ze tien seizoenen op het podium.  Tijdens het zomerseizoen bracht ze er samen met enkele andere artiesten meermaals per dag een revue van hoogstaande kwaliteit.

Jacky treed het liefst op voor senioren, een heel trouw en zeer dankbaar publiek!  Zingen en vooral haar publiek amuseren is haar leven. Haar motto is dan ook “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Dat ze het hart op de juiste plaats heeft, bewijst ze door regelmatig haar medewerking te verlenen aan diverse projecten ten voordele van het goede doel zoals de Cliniclowns, kankerpatiëntjes, kansarme kinderen, verkeersslachtoffertjes, muco- en ms patiënten, autisme en comapatiënten. Vandaag is ze nog steeds actief als zangeres, presentatrice, en brengt ze humor en ambiance.

Jacky Lafon op jouw evenement? Dat kan! Boek haar nu bij The Booking Company!

Boek Jacky Lafon voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.