Johnny Logan

Meer dan 500 miljoen televisiekijkers in Europa en het Midden-Oosten waren er getuige van hoe Johnny Logan in 1980 met glans het Eurovisie Songfestival won. Voor de Ierse zanger was dit het startschot voor een internationale doorbraak. Met zijn winnende liedje “What’s another year” stootte hij in een mum van tijd door naar de eerste plaats van alle Europese hitlijsten. Uiteindelijk werden van de single meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. En een all-time-favourite want momenteel loopt de verkoop van dit liedje nog steeds door.
Johnny Logan wierp zich niet enkel op als een goed zanger, maar ook als een prima muzikant en een uitstekend songwriter die eveneens succes oogst met liedjes die hij schrijft voor andere artiesten. Het was trouwens als liedjesschrijver en als zanger dat hij in 1987 geschiedenis schreef, toen hij met zijn eigen nummer “Hold me now” voor de tweede maal de overwinning behaalde tijdens het Eurovisie Songfestival. Dat alle goeie dingen uit drie bestaan bewees hij in 1992. Dat jaar won Linda Martin de liedjeswedstrijd met “Why Me”, een nummer dat Johnny Logan voor haar geschreven had.

Johnny Logan, Mister Eurosong himself wist iedereen een hart onder de riem te steken.
’t Is duidelijk dat hij heel goed weet waar het om gaat als hij over muziek praat.
Om echt te kunnen genieten van zijn stem en innemende persoonlijkheid zou u hem moeten uitnodigen op een van uw volgende evenementen.
We kunnen hem ook voor uw feest naar België halen!

Boek Johnny Logan voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.