Kerstconcert Sandra Kim, Udo en Garry Hagger

Voor Udo, Sandra Kim en Garry Hagger kan het niet snel genoeg weer Kerstmis zijn. De sfeervolste tijd van het jaar waarin alles draait om samenzijn, samen genieten en de gezelligste liedjes afstoffen. Deze drie topartiesten van eigen bodem slaan in de laatste maand van 2024 namelijk de repertoires in elkaar om iedereen die erbij wil zijn op een onvergetelijk kerstconcert te trakteren.

Met deze crème de la crème van de Vlaamse muzieksector zal het allesbehalve een Stille Nacht worden. Het sensationeel stemgeluid van Sandra Kim herkent men inmiddels uit de duizend. Haar vocaal talent etaleert ze moeiteloos in krachtige popsongs, maar ook met een aangepast kerstrepertoire komt ‘Sandra Claus’ swingend naar de stad.

Aan Sandra’s zijde staat waarde collega en vaste songschrijver Udo. Steek de Brusselse bard in een feestelijk pak en de Michael Bublé in hem komt naar boven. Is all you want for Christmas simpelweg Udo?

De El Sympatico van het Vlaamse lied zorgt met z’n unieke stem voor instant ontroering en kippenvel. Zeker in de intieme setting van een kerstconcert. Als vaste waarde in de Vlaamse showbizz kan Garry Hagger buigen op een breed repertoire en weet hij als geen ander hoe hij een groot publiek in vervoering moet brengen.

Praktisch:
Samen geeft dit indrukwekkend trio aan topzangers 2 x 50 minuten het beste van zichzelf en wisselen ze solonummers af met duetten in het gezelschap van hun fantastische kerstliveband.

Boek Kerstconcert Sandra Kim, Udo en Garry Hagger voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.