Les Copines

Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Copines is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen tot de absolute top in cover- en feestbandland.

Dit succesvolle party-concept werd uit de grond gestampt door Isabelle A. Samen met haar partners-in-crime Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden maakte ze van Les Copines in no time een gevestigde waarde voor al uw bedrijfsfeesten en festivals groot en klein.

Isabelle, Ianthe, Helle. Geen voorspelbare babes, wel drie sexy, stijlvolle en slimme podiumbeesten  die ambiance willen brengen voor een zo breed mogelijk publiek. Zowel live als on tape knallen de dames met een selectie van all time pop- en dance-hits en ultieme meezingers. Verwacht gebalde power. Verwacht spitse medleys. Verwacht een uitgekiende look. Verwacht 90’s klassiekers. Rock. Disco. Polonaise. En verwacht vooral een hoog-hoger-hoogst feestgehalte.

klik hier voor de nieuwe movie van LES COPINES LIVE !

Boek Les Copines voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Drie keer volle Markthallen, en diegene die er bij waren bij Les Copines hebben een super vooravond gehad waar iedereen van zei : zet die maar eens terug op een topmoment op de affiche. Iedereen was in de wolken van de kwaliteit en de geestdrift van de acts. Ik hoop snel aan volgend jaar te kunnen beginnen puzzelen. Zeker tot dan.

Joyce - Vaste Vuist

Absoluut tevreden! Enkel maar lof voor deze dames en hun band. Het blijft altijd spannend om de artiesten backstage te ontvangen, maar Les Copines waren héél vriendelijk! Op het podium hebben ze er echt een feestje van gemaakt. Een geslaagde afsluiter van de dag! Alvast bedankt en veel succes verder!

Virginie Vermeersch

Kim, … de reacties zijn nog nooit zo positief geweest. Iedereen is het eens: dit was echt wel de beste editie ooit. Publiek happy met al die interactie met de artiesten. Organisatie uiteraard heel happy met al die blije gezichten en positieve reacties… En als de artiesten het ook nog leuk vonden… tja, dan willen wij dit nog wel eens overdoen ? Wat betreft De Romeo’s … die waren super vorig jaar maar de show van Coco Jr & The All Stars en Les Copines ligt bij ons nu duidelijk een schuif hoger ?

Joyce - Vaste Vuist