Men and a Lady

Men and a Lady is een eigenzinnige fifties & sixties-coverband uit Scherpenheuvel (België), bestaande uit vijf muzikale mannen en hun zangeres Melissa.

Sedert 2012 overgieten ze klassiekers van Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Sam & Dave, Bonnie Raitt en vele anderen met een origineel muzikaal sausje.

Het aantal optredens van deze band nam een hoge vlucht na een geslaagde doortocht in de BeNeLux-wedstrijd The Clash Of The Coverbands. Na het winnen van meerdere voorrondes bereikten ze in december 2014 een ereplaats in de grote finale te Hilversum. Onze deelname genereerde behoorlijk wat persaandacht in eigen land. Na onze doortocht in het radioprogramma “Life is Live” (Joe Fm) kregen ze nationale airplay. Dit werd op sociale media goed onthaald.

In 2016 deed de groep met de ‘Whole Lotta Shakin’-show heel wat podia aan. Zo stonden ze bijvoorbeeld op een podium tijdens de Gentse Feesten.

Een Men And A Lady-show is all about having a good time: het publiek uit de bol laten gaan terwijl ze zich op het podium keihard amuseren. Deze band streeft steeds een hoge muzikale kwaliteit en een herkenbare visuele stijl na.

Men And A Lady is nu te boeken bij The Booking Company!

Boek Men and a Lady voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.