Ollin Kan

Ollin Kan is de artiestennaam van Renato Marquez. Renato is een Belgische muzikant, producer en dJ met Mexicaanse origine. Hij startte zijn carrière als violist en gitarist op een zeer jonge leeftijd. Hij trad hierbij in de voetsporen van zijn vader, een zeer bekende saxofonist, genaamd Luiz Marquez.

Vandaag is Renato de officiële violist en gitarist van het wereldberoemde Klingande. Daarnaast werkte hij ook nog samen met Bakermat, Kungs, ADDAL, Michael Calfan,… Hij stond al op Tomorrowland, Laundry Day, Amnesia (Ibiza), Ushuaia, Summer Festival, Lollapalooza (Berlijn),…

Met zijn nieuw house project ‘Ollin Kan’, neemt hij zijn carrière naar een volgend niveau. Samen met Sammy Merayah produced hij muziek waarbij elektronische muziek en live-instrumenten in elkaar mixt. Gedurende zijn liveshows treedt Ollin Kan op als een DJ, maar bespeelt hij ook een viool. Een unieke ervaring !!

Je kan Renato Marquez ook apart boeken als violist, als aanvulling op een DJ. Genoeg manieren om er een avond van te maken om nooit te vergeten !

Boek Ollin Kan voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.