Pommelien Thijs

De 21-jarige Pommelien Thijs is een populaire actrice en zangeres. Haar twee passies kan ze samenbrengen met haar hoofdrol in de Ketnet-reeks #LikeMe. Met haar single ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, een duet met Jaap Reesema, heeft ze haar debuut niet gemist. De single groeide uit tot een monsterhit en stond op nummer 1 in zowel België als Nederland. Daarna volgde nog een samenwerking met het Nederlandse dj-trio Kris Kross Amsterdam en de Nederlandse hiphopartiest Kraantje Pappie voor ‘Tranen’, een remake van ‘Passie’, de hit van Clouseau uit 1995.

In 2021 kwam Pommelien Thijs met haar eerste solosingle ‘Meisjes Van Honing’ en in 2022 blies ze iedereen omver met ‘Ongewoon’, een instant succes. De song versierde niet alleen een hoge plek in de hitparade, ‘Ongewoon’ bezorgde Pommelien Thijs ook drie MIA’s voor ‘Hit van het jaar’, ‘Doorbraak’ en ‘Solo vrouw’ én de award voor ‘Song’ op Het Gala van de Gouden K’s. Verder bracht ze ook de hits ‘Wat Een Idee!?’ en ‘Zilver’ uit.

Ondanks het succes van ‘Ongewoon’ vond Pommelien Thijs afgelopen zomer nog tijd voor de opnames van Knokke Off, de gloednieuwe reeks voor VRT en Netflix. Daarnaast weerspiegelt haar liefde voor mode zich in haar zelfgemaakte podiumoutfits.

In 2023 zal Pommelien Thijs met haar liveband doorheen Vlaanderen touren.

Boek Pommelien Thijs voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.