René Froger

René Froger kennen we natuurlijk allemaal van het nummer “Alles kan een mens gelukkig maken”. Maar voor hij met dit nummer bij het grote publiek bekend werd, was hij al geruime tijd bezig met muziek.

Samen met Gerard Joling en Gordon vormt Rene Froger sinds 2005 De Toppers. De shows in de Amsterdam Arena blijken een groot succes. De Toppers wordt een jaarlijks terugkerend fenomeen. Door de jaren heen wijzigt de samenstelling zo nu en dan, maar Rene Froger is er altijd bij. De Toppers krijgen in 2009 een nieuwe uitdaging voor hun kiezen. Met het nummer “Shine” gaan ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Helaas komt het nummer niet door de voorrondes heen, maar geschitterd hebben de mannen.

Op 5 november 2010 is er reden voor een feestje. Ter ere van zijn vijftig jarige leeftijd wordt er in Carré een avondvullend programma georganiseerd. Bekende artiesten brengen tijdens dit evenement liedjes van Rene Froger ten gehore. Een dag later wordt Rene Froger bij het tv programma RTL boulevard in het zonnetje gezet. Uit handen van Jeroen van der Boom neemt hij een Lifetime award in ontvangst. Op dat moment heeft Rene Froger door de jaren heen meer dan vijf miljoen platen verkocht.

In 2014 beleefden “De Toppers” hun 10 jarig bestaan en in 2015 staan zij maar liefst 5x in een bomvolle Amsterdam ArenA. Momenteel toert René Froger langs alle grote theaters van Nederland en Belgie met een weergaloze show vol met 30 jaar hits.

René Froger is op verschillende manieren te boeken, voor besloten feesten maar ook voor grootschalige feesten, neem contact met ons op en laat u informeren maar ook inspireren over de mogelijkheden.

Boek René Froger voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.