Ritm Stix

De leden van Ritm Stix zijn professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdienden.
Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen. Ook buiten Ritm Stix zie je ze opduiken in verschillende muzikale projecten. Zo scoorde Kris een radiohit met ‘Short People’ en ken je de vaste zangeressen als Esther, Jana of Katerine zeker uit de media. Ze scoorden meermaals in hun muzikale carrière.

Met Ritm Stix haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt.
Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van bedrijfsfeesten tot bruiloften. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in.
Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay en vergeet Adele niet als dessert!

Ritm Stix brengt zijn originele optredens vol overgave. Iedereen komt aan zijn trekken, elk feest geslaagd omdat zij elke gast betrekken met hun favoriete tune.

Boek Ritm Stix voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.