Sabien Tiels

SABIEN TIELS moeten we u hopelijk niet meer voorstellen.  In 1995 verscheen haar debuutalbum “Hou je morgen nog van mij” met daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”. Sindsdien is gevestigde waarde Sabien Tiels niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap.  Met de liedjes uit haar recentste en inmiddels achtste full-album “LICHT” heeft ze de snelweg naar de hoogste regionen van de hitparade duidelijk gevonden.

De hits “Jij kent me beter dan ik”, “Eerst geloven en dan zien”, “Dans” en “Wildste Ritme” onderstrepen haar veelzijdigheid als zangeres én als liedjesschrijfster. Rasmuzikante Sabien Tiels blijft ons verder verrassen en laat ons in de nieuwe voorstelling kennis maken met haar “loopstation”, dat het mogelijk maakt om eigen vocale arrangementen van haar eerste hits helemaal solo te brengen (zie de video – klik rechts bovenaan).  Sabien neemt een eerste zanglijn live op en vult dan live de 2e, 3e en 4e stem aan. Heel bijzonder.  En weinigen kunnen/durven dit live uit te voeren.

Net zo graag neemt ze plaats aan de vleugelpiano en deelt ze de scène met haar inmiddels vaste sidekick, gitarist Marco Cirone, of haar full band. Samen brengen ze Sabien’s liedjes in hun puurste vorm en wakkeren ze heel wat emoties aan bij het publiek wanneer het gaat over loslaten, onmiskenbare verbondenheid, de nood aan liefde, de kracht van het nu, een maskerloos bestaan … en dat alles in de taal van het hart.

Boek Sabien Tiels voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.