Sam Gooris


Op 16-jarige leeftijd wordt de piepjonge Sam Gooris Belgisch kampioen soundmixen met een glansrijke imitatie van Shakin’ Stevens. Onder de vleugels van producer Jack Rivers raakt de muziekcarrière van Sam in een stroomversnelling. Nummers als ‘Gloria’, ‘Marijke’, ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basket Sloefkes‘ zijn stuk voor stuk top 10-hits. 

In 2002 krijgt zijn populariteit nogmaals een stevige injectie dankzij ‘De Pfaffs’. Sam groeit uit tot een fenomeen in Vlaanderen waarbij hij, met zijn strakke dansmoves, de podia onveilig maakt.

Sam Gooris boeken voor jou event? Dat kan, bij The Booking Company!

Boek Sam Gooris voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Het was opnieuw een succes. Onze doelgroep wordt perfect bespeeld door Sam Gooris. En ook fijn dat hij, zoals gebruikelijk achteraf nog een half uurtje uittrekt voor foto’s en een praatje.

Tom

Alles is bijzonder goed verlopen. Sam heeft er er goei lap opgegeven, Ambiance te top. Bedankt Kim

JP

Wij hadden kosten nog moeite gespaard om een perfecte licht en geluidshow te creëren. Sam Gooris deed als een echte professional, op zijn eigen gekende manier de rest. Hij pakte heel de zaal in. Het was er “boenk” op. Wij zijn absoluut zeer tevreden, kregen fantastische reacties en genieten nog na.

Peter Van Bael