Sandra Kim

Een stemgeluid als dat van Sandra Kim, dat moet op tijd en stond in al z’n glorie van zich laten horen. En niet alleen wanneer de Songfestival-koorts toeslaat en België vol trots terugblikt op haar roemrijke zege in 1986. Er zit een goedgevulde carrière tussen tiener Sandra Kim en de straffe zangeres die ze vandaag is geworden. Singles in het Frans, Vlaams, Italiaans en Engels, concerten over heel België en daarbuiten, passages langs alle mogelijke radiostations en televisiezenders, met als kers op de taart een ronkende overwinning in ’The Masked Singer’ in 2020.

Maar het beste moet nog komen.

Op 12 mei 2022 stelde Sandra Kim’s nieuwste single ‘Gravity’ voor bij De Madammen op Radio 2. Passages bij JoeFM en Radio Nostalgie volgden. Gravity: een dreun van een Engelstalige popsong. Een lied vol power en attitude, geschreven door UDO en catchy in elkaar gezet door producer Wouter Vanderveken.

Met deze song trapte Sandra Kim een belangrijk momentum op gang. Op 15 oktober 2022 heeft de Belgisch-Italiaanse vedette namelijk vijftig kaarsjes uitgeblazen, waarmee ze officieel een gouden tijdperk in haar leven is ingaan. Iets wat ze op 16 oktober 2022 met veel vocaal vuurwerk vierde tijdens haar verjaardagsconcert ‘Moi Sandra’ in het Kursaal Oostende. Deze mijlpaal is geen stopteken, want Sandra Kim is niet van plan om haar grootste passie -zingen en optreden- daarna aan de kant te schuiven.

’Gravity’ is haar hymne, het bewijs dat ze de natuurwetten zal blijven trotseren, als een niet te stoppen orkaan. En dat ze zichzelf zal blijven heruitvinden en toonladders zal blijven overwinnen. Als de aantrekkingskracht zo allesoverheersend is en je hart niet kan weerstaan aan het verlangen, dan is jezelf overgeven aan de passie soms het enige wat je kunt doen. Dat, en een beetje dichterbij gaan dansen. En dat is ‘Gravity’. Het trekt je aan, het trekt je mee en na één keer wil je ‘m nog eens horen en daarna nog eens en dan nog eens en nog eens en …

Voor alle overige informatie verwijzen wij jou graag door naar de sociale mediakanalen van The Booking Company en www.sandrakim.be.

Boek Sandra Kim nu bij The Booking Company!

Boek Sandra Kim voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Beste Kim, Wij waren zeer tevreden over het optreden van Sandra Kim. Alles is vlot verlopen en het publiek heeft volop genoten van haar concert. Indien we in de toekomst nog op zoek zijn naar een artiest zullen we jullie zeker terug contacteren.

Joke S.