Scaletta Kids ft. Helle Vanderheyden en Matthew Michel

Scaletta Kids featuring Helle Vanderheyden en Matthew Michel brengen opnieuw een zomershow vanaf mei 2024!

Scaletta Kids is een van de voorbereidende groepen van het beroemde koor ‘Scala & Kolacny Brothers’. Jongens en meisjes van 9 tot 17 jaar zingen en dansen wekelijks in Aarschot. Bezielers van Scaletta zijn Stijn Kolacny, dirigent van Scala, en musicalactrice Lokke Dieltiens.

De jongens en meisjes van Scaletta stonden al op het podium samen met Niels Destadsbader, Maureen Vanherberghen, Christoff & Lindsay, Els De Schepper, Belle Perez, Marijn Devalck en Udo. Ze namen samen met Gene Thomas, Dana Winner, Free Souffriau en Udo een kerstspecial op voor Eén en alle regionale tv-zenders in Vlaanderen en konden op die manier meer dan 2 miljoen kijkers bekoren.

Voor Universal namen ze het album ‘Boem Patat’ op. De Scaletta Kids brengen in 2024 een live zomershow, samen met twee fantastische leadzangers: Helle Vanderheyden (Prinsessia) en Matthew Michel (Ghost Rockers, James the Musical).

Songs die gespeeld worden tijdens de show komen uit Ketnet Musical, Eurosong for Kids, Kinderen voor Kinderen of zijn covers van Camille Dhont, Metejoor, de Ketnet Band, … .

Boek Scaletta Kids ft. Helle Vanderheyden en Matthew Michel voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.