Sonja Kimpen

Sonja Kimpen wist het al heel snel: haar leven (zowel professioneel als privé) zou zich afspelen in de domeinen van voeding en beweging. Dit was al heel vroeg haar passie; na haar masteropleiding in de bewegingswetenschappen aan de universiteit van Leuven, heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd . Door wetenschappelijke inzichten, jarenlange studie en de rijke ervaringen van vele coachings.

Sonja wil niet je ’therapeute’ zijn, maar gaat samen met jou op pad met doelgerichte tips, praktische richtlijnen en bruikbare adviezen. Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel! En ze doet dit steeds op haar eigen no nonsense manier: direct, speels en heel enthousiasmerend. Ze vertelt je zelf graag waarom ze zo gepassioneerd is om haar inzichten met iedereen te delen

Sonja bruist van passie, ideeën, goesting en dynamisme. Van waar haalt ze toch die tomeloze energie? Ze heeft die energie omdat ze principes toepast die energie vrijmaken om dromen waar te maken. En deze principes wil ze met iedereen die het horen wil delen. Ze heeft een brede expertise die garant staat voor een totaalaanpak.  Haar ervaring en kennis van uiteenlopende domeinen als beweging, voeding en mentale coaching gecombineerd met haar enthousiaste en energieke stijl maken Sonja uniek als coach.

Duizenden mensen stappen nu levenslustig, energiek door het leven. Klaar om elke droom waar te maken.

Sonja Kimpen boeken voor een lezing, infosessie tijdens uw bedrijfsevent, teambuilding kan uiteraard bij The Booking Company!

Boek Sonja Kimpen voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.