Stemmenimitator Olivier Laurent

Een energieke explosieve cocktail van humor, maar evenzeer van tederheid.
EEN MAN : 150 STEMMEN

Olivier Laurent is perfect tweetalig : hij werd geboren te Brussel, bracht zijn jeugd door rond het Gentse, maar zijn carrière startte eerder ten zuiden van ons. Toen hij met zijn ouders in het Zuidfranse St.Paul de Vence op vakantie was en daar de eer had Yves Montand te ontmoeten, werd al snel duidelijk dat hij zijn roeping zou vinden in het imiteren van de stemmen van anderen. Hij maakte er zijn beroep van, schreef theatershows, nam deel aan wedstrijden en verscheen op radio en televisie.

Langs Vlaamse kant was Olivier al meermaals te gast in het Casino van Knokke en was hij op TV te zien bij « AAN TAFEL » van Ben Crabbé op TV1 en bij VTM in « HET MOOISTE MOMENT » van Jacques Vermeire. Feit is dat hij in Frankrijk en Wallonië bekender is dan in Vlaanderen.

In 2003 bracht hij een ode aan Jacques Brel, met zijn spektakel « Ces gens-là. » De geboren komiek bracht een intieme show, met subtiele humor en ontroerende Brel-songs. Zijn bijzondere benadering van het Brel-repertoire zorgde voor een unieke sfeer. Hij zong bekende nummers met de stem van andere beroemdheden zoals Patrick Bruel, Johnny Hallyday en Yves Montand en liet zich daarvoor enkel begeleiden op piano.

Na Frankrijk en Wallonië kan nu dus ook Vlaanderen verder kennismaken met deze jongeman, die barst van talent.
Andere figuren die niet aan de imitatiedrang van Olivier Laurent ontsnappen zijn o.a. nog Frank Sinatra, Louis Armstrong, Chirac, de Paus, Johan Museeuw, Eros Rammazotti, Johan Verminnen, Arno, Belmondo, Khaled, Andrea Bocelli, Mick Jagger en Joe Cocker. Daarnaast heeft hij ook een aantal eigen typetjes gecreëerd, zoals een Chinees, een neger, Arthur Young, een oud mannetje, Achiel van Assenede en nog vele andere.

Boek deze stemmenimitator nu bij The Booking Company!

Boek Stemmenimitator Olivier Laurent voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.