That 70’s Band

De Jaren zeventig…

De periode waarin de glam- en hardrock de eerste headbangers een whiplash bezorgden, de disco en de funk zelfs een hark aan het dansen brachten, de reggae verwaaide geesten in nog hogere sferen wist te brengen en de punk wild om zich heen slaand, het anarchisme predikte. En wat de soul teweeg bracht laat ik aan uw verbeelding over…

Een ietwat vergeten periode, maar verantwoordelijk voor een resem muzikale parels die in het collectief geheugen gebrand zitten. Maxine Michiels en Govert Deploige brengen die kleurrijke periode terug tot leven, geruggesteund door een band om “grrroovey” tegen te zeggen. Een knaller van een muzikale show, die sprankelt, wervelt, ontroert, rockt en swingt…

Maxine Michiels, dochter van Paul ‘Soulsister’ Michiels, erfde duidelijk de muzikale genen van haar papa. Haar warme “raspy” soulstem laat niemand onberoerd.

Govert Deploige haalde als jonkie de finale van Humo’s Rock Rally ’92, maakte jarenlang de Vlaamse podia onveilig met de W817-band en later Wazzda. Hij componeert ook zelf muziek en heeft als acteur reeds talloze waters doorzwommen.

De muzikanten – Dave Wyns, Dami Corlazzoli, Herwig Scheck en Jan-Kris Vinken – zijn doorwinterde professionals die samen o.a. ook Cleymans & Van Geel van de gepaste noten voorzien.

Boek de That 70’s Show nu bij The Booking Company!

Boek That 70’s Band voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.