fbpx

That 70’s Band

De Jaren zeventig…

De periode waarin de glam- en hardrock de eerste headbangers een whiplash bezorgden, de disco en de funk zelfs een hark aan het dansen brachten, de reggae verwaaide geesten in nog hogere sferen wist te brengen en de punk wild om zich heen slaand, het anarchisme predikte. En wat de soul teweeg bracht laat ik aan uw

verbeelding over…

Een ietwat vergeten periode, maar verantwoordelijk voor een resem muzikale parels die in het collectief geheugen gebrand zitten.

Bab Buelens en Govert Deploige brengen die kleurrijke periode terug tot leven, geruggesteund door een band om “grrroovey” tegen te zeggen.

Een knaller van een muzikale show, die sprankelt, wervelt, ontroert, rockt en swingt…

Bab Buelens kreeg muziek met de paplepel binnen. Ze schopte het als kind tot in de finale van Junior Eurovisiesongfestival 2007. Deed mee aan de eerste editie van Ketnet pop en was de jongste zangeres die ooit op VTM Live stond. Op tv was ze te zien in Skilz, was ze een van de gezichten van vtmKzoom en momenteel speelt ze Emma in Familie. Onlangs wekte ze nog veel sympathie met haar wervelende passage in Steracteur Sterartiest.

Govert Deploige haalde als jonkie de finale van Humo’s Rock Rally ’92, maakte jarenlang de Vlaamse podia onveilig met de W817-band en later Wazzda. Hij componeert ook zelf muziek en heeft als acteur reeds talloze waters doorzwommen.

De muzikanten – Dave Wyns, Dami Corlazzoli, Herwig Scheck en Jan-Kris Vinken – zijn doorwinterde professionals die samen o.a. ook Cleymans & Van Geel van de gepaste noten voorzien.

Boek That 70’s Band voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.