The Juliets

‘We play the songs you sing in the shower’

90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band die bekend staat als een onuitputbare explosie die het publiek weet te entertainen met de beste singalongs van gisteren en vandaag. Ze zetten je festival of evenement in vuur en vlam, en dat mag je gerust letterlijk nemen.

‘Hey Ho, Let’s… no’

The Juliets is geen stereotypische coverband. Nope. Cringy-clichés zoals ‘Sweet Caroline’ en ‘Wonderwall’ laten ze links liggen en komen met de juiste songs die iedereen écht graag wil horen.

What do you mean?

Van luidkeels ‘Pokerface’ meebrullen, tot hakken op ‘Bonkers’.

Van swingen op ‘Despacito’, tot janken op ‘Gangsta’s Paradise’.

Van de foute 90’s tot de monsterhits van vandaag.

Van ware rock-anthems tot Tomorrowland.

En rook. Heel veel rook.

Ook is deze formatie allergisch aan de term ‘coverband’. The Juliets profileert zich als een explosieve rockband die alle muziek in eigen geur en kleur presenteert waar je niet aan kan én wil ontsnappen. Uitgewerkt in opzwepende medleys, geflambeerd met een vlammenwerper.

Get ready!

Met powerwoman Aurélie, rockster Jonas en tieneridool Jonas van X!nk in de voorste linie, versterkt door een bende topmuzikanten, brengt de band een tot-in-de-puntjes uitgewerkte rockshow die voor een aardverschuiving, keelpijn en een legendarische avond zorgt. En opkuis van biologisch afbreekbare confetti.

Met hun uitgekiende lichtshow en ontembare live-performance, zal de passage van The Juliets niet onopgemerkt voorbijgaan. Met meer dan 100 shows op hun palmares, is deze ervaren verschijning de ideale act voor zowat elke gelegenheid.

Klaar voor 2023?

In 2022 waren The Juliets vaak van huis: 

  • Bijna 50 shows gespeeld
  • Da’s zo’n 75 uur (of 270.000 seconden, voor de liefhebbers)
  • In heel Vlaanderen en Nederland (de prijs aan naft durven we niet uit te rekenen)
  • Waaronder: Lolands, Paleis 12, … (nog aan te vullen met de grootste shows)

2023 snakken ze naar nóg meer! Tot dan?

Livin’ La Vida Loca, The Juliets are here! 

Boek The Juliets nu bij The Booking Company!

Boek The Juliets voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.

Dag Kim, Alles is naar wens verlopen. Ook van enkele collega’s positieve reacties mogen ontvangen omtrent The Juliets! Als we bij een volgend personeelsfeest opnieuw een band zoeken, denken we zeker aan jullie ?.

Groetjes Nathalie!