fbpx

Torsten

Torsten werkt samen met het ganse team verder aan zijn muzikale carrière ! Een nieuwe wind zal waaide doorheen zijn aankomende singles. De zomer single van 2018          “ Laat de zomer binnen “ en de bijhorende videoclip werd gedraaid op Ibiza ..achtereenvolgens kwam dan “WATER & VUUR” – “GELUKKIG MET ELKAAR” & in de lente van 2019 “BRANDEND VERLANGEN” allen singles die goed scoorden in diverse hitparades doorheen heel Vlaanderen.
Eind juni 2019 is het dan tijd voor de zomersingle 2019.. “IK BLIJF VANAVOND BIJ JOU”  het nummer werd geschreven door niemand minder dan Patrick Hamilton en Willy Sommers en speciaal voor Torsten in een fris nieuw jasje gestoken. Dus de zomer van 2019  beloofd een knaller te worden, aldus Torsten .. met vele optredens doorheen Vlaanderen waar hij telkens uitpakt  met zijn kleurrijke outfits en speciale brillen die hij tijdens de optredens draagt.
de nieuwste single van Torsten  :
Roekie Roe is de single die de komende maanden zal knallen op menig feestjes, carnaval, evenementen. Kortom overal waar sfeer en ambiance voorop staan zal Roekie Roe te horen zijn.
Met deze nieuwe single willen we de lijn doortrekken voor 2020 en vooral met Torsten pure ambiance brengen op het podium wat Torsten ook op het lijf is geschreven, namelijk het publiek entertainen.
klik hier voor demo !

Boek Torsten voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.