Lees wat onze klanten te zeggen hebben

Video afspelen

Enthousiaste artiesten

Het allerbelangrijkste voor mij is dat alle afspraken goed gemaakt zijn, dat er professioneel kan samengewerkt worden en dat aan het eind iedereen tevreden is over het resultaat. Belangrijkste speler in dat geheel is het boekingskantoor die de wensen van de klant invult met eigen expertise of expertise die ze binnen hun netwerk gaan zoeken. Op dat vlak heeft the booking company een vlekkeloze reputatie. Ik heb enkel positieve ervaringen met hen in het verleden.
Ruben Van Gucht
Presentator
Wij hebben het geluk om reeds sinds hun bestaan met The Booking Company te mogen samenwerken. Het is dankzij de goede opvolging vanaf de aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering en nabespreking van het optreden dat The Booking Company zichzelf mooi op de kaart van de event-sector plaatst. Corona or not, only the strong survive! Thanks for the trust, the beautiful and creative collaboration Kim &Co.
DOMINO & FUNKY D
Coverbands
Muziek maken is het mooiste beroep dat er bestaat! Aan Kim van The Booking Company: dankjewel voor alle fijne concerten!
Stan van Samang
Zanger/ acteur
Het is altijd fijn samenwerken met mensen die hun beroep met liefde uitoefenen – gepassioneerd, enthousiast en gedreven. Kim is voor dit vak in de wieg gelegd!
Coco Jr.
Zanger
Kim Schillebeeckx en The Booking Company hebben een stevige neus voor feestjes. Meerbepaald voor het zetten van de juiste act op dat feest. In welke vorm dan ook. Op de events waar ik op vraag van Kim met mijn band 'Brussels by Night' sta is het altijd knallen. Fijne mensen die zin hebben in een geweldig feest, en ik die diezelfde fijne bende wreed wil entertainen. Geven & nemen. En die wisselwerking kan Kim perfect inschatten. Wanneer is het volgende?"
Raf van Brussel
Zanger
Kim is een vrouw die je niet snel vergeet ook al staat ze niet graag zelf in de spotlights. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat er structuur en duidelijkheid is voor alle betrokken partijen. Ze heeft de juiste ballen aan haar lijf om de puntjes op de i te durven zetten en staat - dag én nacht - paraat om haar klanten van dienst te zijn. Ze is voor mij een echte klasse madam waar ik ontzettend graag mee samenwerk omdat ik weet dat als zij - en met uitbreiding The booking Company - het geregeld heeft het sowieso goed geregeld is. Dat geeft rust en goesting om zelf nog harder te werken en de klanten gelukkig te maken.
Eline De Munck
Actrice
Kim Schillebeeckx van TBC is altijd heel gedreven en passioneel met haar job bezig en staat hoog aangeschreven bij veel collega's en organisatoren. Altijd 'on the field' en geef nu toe, welke artiest kan zeggen dat zijn of haar boekingsagent bijna alle liedjes en acts kent van haar exclusieve artiesten. Het is zeer leuk samenwerken met THE BOOKING COMPANY!
Filip D’Haeze van Swoop
Zanger
Een goed voorbereidde planning met een militaire precisie, en opgewacht worden door een brede glimlach op elk evenement. Dat maakt ne mens nu eens gelukkig sé! Meer moet dat niet zijn. Alhoewel... de zon-garantie op festivals zou wel nog een werkpuntje kunnen zijn (lacht).
Maarten Vancoillie
Radio-DJ bij Q-music
Het is altijd een plezier om samen te werken met the booking company. Alles keurig geregeld en de verse soep staat altijd klaar 🙂
De Romeo's
Zangers
Als ik een booking binnenkrijg via The Booking Company, dan weet ik dat alles steeds tot in de puntjes geregeld zal zijn: administratie, contact met de organisator, tot telefonische bijstand tijdens de nacht van het optreden, moesten er problemen zijn. Zo kan ik gegarandeerd stressvrij mijn optreden verzorgen, iedereen tevreden. 🙂
DJ Wout
DJ
Reeds 3 jaar werk ik samen met Kim van The Booking Company en dat verloopt heel vlot en professioneel, Kim is zeer ambitieus en dat reflecteert zij in onze samenwerking Een jonge dame met veel pit en ambitie, gemotiveerd en vooral met veel respect voor haar artiesten en met een luisterend oor ; deze ingrediënten werken om een lange samenwerking tot stand te brengen in ons klein showbizz-wereldje Met Kim kon het niet anders dan dat de samenwerking van in het begin goed zou zitten, en dat kan ik vandaag de dag nog steeds zeggen Proficiat voor je enthousiasme, je dagelijkse motivatie en je professionele inzet om ons artiesten wat beter in het daglicht te zetten !! We rekenen op een lange samenwerking met Kim en «haar» The Booking Company, lang leve TBC !!
Sandra Kim
Zangeres

Tevreden klanten

Het optreden van Blitz verliep heel goed, we zijn meer dan tevreden over hun show! Ook alle kinderen (de zaal zat boemvol) waren volgens onder de indruk! Bedankt voor de vlotte samenwerking! 😊
Anne-Louise Gevaert
Alles is top verlopen ….. De weergoden waren ons lief juist tijdens het optreden van Les Copines…. Het was de max aangezien de dames ook tussen de mensen gingen staan en iedereen meenamen in de ambiance bedankt aan The Booking Company en eveneens aan Charlotte ….
Bart Roelandt
Alles is zeer goed verlopen. Het optreden was dik in orde. Iedereen was zeer lovend over het feest. Mathis was suuuper tevreden.
Vicky Damman
Wat een feest 😊! Het was ZO leuk. Het feest is echt een topper geworden door hen! Alles is perfect naar wens gelopen. Ze waren mooi op tijd, sympathiek voor nog een babbel back stage. Hetgeen ze gezongen hebben paste perfect bij de sfeer! Wij mochten allemaal eens op het podium zoals gevraagd. Iedereen was laaiend enthousiast dat ze ook eens van het podium kwamen en in de zaal tussen de mensen zongen. Het was memorabel! Ze hebben er vele fans bij gekregen uit West-Vlaanderen! Dankjewel voor de toporganisatie! (enkel superpositieve commentaren dus)
Hellen Vanderbeke
We werken reeds vele jaren met plezier met Kim & The Bookingcompany voor onze indoor- of parkconcerten. Steeds staan ze paraat voor een snel antwoordje op onze vragen, hun bereikbaarheid is top. Ze denken steeds mee voor de beste artiest binnen budget en mogelijkheden. Ook tijdens de events zijn ze er vaak bij om alles in goede banen te leiden. Een grote aanrader!
Benjamin Adam
Kim en Charlotte, twee aangename dames om mee samen te werken. Al het papierwerk is tot in de puntjes in orde. Gezellige babbels. Maar het belangrijkste is dat ze ook meedenken met de organisatie. Chapeau en doe zo verder , ge zijt goe bezig, zou ik zeggen. Hopelijk in de toekomst nog vele optredens samen.
Koen
VZW Foxfeesten
The Booking Company en vzw Zonnebatjes te Zonnebeke Reeds jaren werken wij samen met Kim Schillebeeckx om ons schlagerfestival te organiseren. Wij krijgen ieder jaar leuke tips van Kim over groepen of zangers die voor ons succesvol kunnen zijn. Zo was Swoop, Get Ready, André Hazes jr, Sergio ideetjes van haar. Onze samenwerking met The Booking Compagnie verloopt dan ook super goed. Eerlijke prijzen, correcte facturatie en een heel goede opvolging van de gevraagde artiesten. Ieder jaar is Kim dan ook aanwezig op ons schlagerfestival om de artiesten te ontvangen. Een service die we appreciëren. Wij zijn dan ook trots dat ons gratis festival met de top van artiesten uit binnen en buitenland een groot succes is. Dank u Kim en The Booking Compagnie
Hans Bouten & Kristof Noyez
vzw Zonnebatjes Zonnebeke
Druivenfeesten Overijse 2019 en The Booking Company: dat was natuurlijk vier keer knal in de roos ! Dit waren de beste Druivenfeesten sinds jaren en daar hebben we het voorbije jaar dan ook alles voor gedaan om dat te verwezenlijken. Vandaar ook dikke dankjewel voor het meedenken en mee puzzelen, de vlotte heen en weer babbels en finaal een vlotte opvolging. Drie keer volle Markthallen, en diegene die er bij waren bij Les Copines hebben een super vooravond gehad waar iedereen van zei : zet die maar eens terug op een topmoment op de affiche. Iedereen was in de wolken van de kwaliteit en de geestdrift van de acts. Graag tot volgend jaar of voor een ander event tussenin Dirk, coordinator en programmator Super fijne samenwerking en een zeer persoonlijke en aangenaam contact. Steeds zeer snelle reactie op alle vragen. The booking company staat garant voor een vlotte en plezierige samenwerking !
N8van
Gemeente Wommelgem
Super sympathiek en correct boekingskantoor voor artiesten. Je wordt er altijd fijn en correct onthaald en geen enkele vraag is hen te veel. Hele toffe madame die deze zaak runt met hart en ziel. Snelle antwoorden op al je vragen en superfijne samenwerking. Voor een vlekkeloze samenwerking met hart en ziel voor het artiestenvak: thé Booking Company. Alleen maar lof erover! Les Copines super aanrader!
Goedele De Clerck
Gemeente Bornem – Dag van de Bornemnaarndler​
Bert Kruismans (presentatie opdracht, heel goed!), De Ghost Rockers, Super Piet, BlitZ, ... we boeken hen allemaal bij The Booking Company! Met Kim samenwerken kan op een zeer professionele én aangename manier! Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. Zelf geen idee wie je het beste kan booken voor je evenement/presentatie/...? Kim komt met fantastische voorstellen! Een aanrader voor iedereen!
Stef Slegers
Gemeente Vosselaar
Beste Kim ( the booking company) . Al vele jaren werk ik samen met Kim ivm de Vlaamse schlageravond in baal.( ook nog andere evenementen waar ik kan helpen met artiesten gaan via Kim). Het is een toffe madam die weet waar ze mee bezig is en mee helpt denken ivm je evenement. Als je ze nodig hebt zal ze ook altijd klaar staan om je verder te helpen als een artiest zijn optreden annuleerd. Ik kan alleen maar zeggen dat het een plezier is om met Kim en the booking company samen te werken.
Kevin De Roover – De Eddy’s
Ik vind samenwerken met jou heel aangenaam! Geen vraag is teveel en steeds een snel antwoord (zelfs als je met vakantie bent J ) Wat ik vooral het leukste vind is dat het er snel amicaal aan toegaat maar steeds professioneel blijft! Les Copines was een geweldige aanrader Ik was aangenaam verrast dat je in Nieuwpoort langs kwam!
Gretel
“Een artiest boeken via The Booking Company is zoveel meer dan een BV strikken. Kim en haar team denken van bij de start mee over het ganse eventconcept. Zodat elke artiest, presentatie of act perfect matched met ons idee als eventorganisator. Het is telkens een plezier om met hen samen te werken.”
Jo Kusseneers
Bouwunie
Kim is en blijft een toppertje gedurende al die jaren nog steeds even gedreven in haar vakgebied. Groetjes
Eddy's
vzw primusfeesten Haacht
Beste Kim, Wat hebben we afgelopen weekend genoten van de artiesten die via jou geboekt werden. Van Garry tot Get Ready, ze kregen elk op hun manier de Markt in vuur en vlam. We hopen snel opnieuw met jou te kunnen samenwerken.
Tijl
Wetterse Topdagen
Fijn dat je de zaken zo opvolgt, dit getuigt van een grote betrokkenheid. De boeking en afspraken via jou verliepen zeer vlot en aangenaam. Geen opmerkingen. Het optreden zelf was goed. Aanvankelijk weinig mensen maar Yevgueni is er in geslaagd om de mensen mee te krijgen en langzamerhand kwamen ook meer mensen afgezakt. Iin zijn totaliteit is alles verlopen zoals ik gepland had en heb ik geen opmerkingen. Het was fijn samenwerken. Hopelijk tot volgend jaar 😉
Hilde
Gemeente Wilrijk
Beste Kim, Alles is top verlopen en zondag naar aanleiding van Christoff liep het plein volledig vol. Voor ons was het zeker een TOPeditie. Voor de rest zijn we heel tevreden over jullie service en kijken we al uit naar onze volgende samenwerking. Dikke merci voor de goede opvolging.
Kim Meersschaut
Merelbeke Village
Dag Kim, Het optreden is echt fantastisch verlopen mijn inziens. De opwarming van 20 minuten door de band zelf bracht meteen de sfeer erin en vanaf dat Natalia er bij kwam was natuurlijk iedereen mee. Samen met al haar bekende hits was het echt genieten! Zoals Natalia ons vertelt heeft, mag ze zeker nog eens terugkomen J De reacties die binnenkomen tijdens en na het feest zijn ook steeds positief. Bedankt ook aan jullie voor de fijne samenwerking.
Tormans
Dankjewel Kim, Zomernoten was een succes. Vanaf het eerste contact tot na het evenement kregen we topservice en uitstekende support! Je leverde niet alleen de diensten die we van een boekingskantoor verwachten maar ook dat extraatje dat het verschil maakt. Een aanrader!👍👍👍
Hilde Van Gansenwinkel
Zomernoten
Hier komt ie: met deze artiesten partner kunnen wij de verfijnde en hoge graad van service ook uitstralen op het podium. Flexibiliteit ,maatwerk,vakmanschap en oog voor detail zijn vergelijkbare troeven uit het huis.
Kristof Keuppens
Hendrickx Feesten

Bedrijven waarmee we samen reeds een feest hebben gebouwd

The Booking Company is opgericht door Kim Schillebeeckx

Wil je met mij in zee gaan?

Vul dan even het contactformulier hieronder in. Ik contacteer je graag voor meer concrete info!