Camille in Ultratop 50 Vlaams Week 14 met ‘Vuurwerk’

Camille meteen nieuw binnen op nummer 2.

We nemen afscheid van een zestal singles: “Zoals je bent” van Tourist LeMC, Froukje feat. Willem Ardui met “Licht en donker”, “Pleisterplaat” van Lenny & de Wespen, Jimmy Colman en “De tijd”, “Ronquieres” van Madou én 5napback feat. Metejoor met “Hoe kon ik zo dom zijn”.

Nieuw op 50 is “Kon ik nog maar bij jou zijn” van Danny De Roover. “Driedubbeldik” van Stikstof is nieuw op 48. Op 46 staat “Als ik bij jou ben” van Bram. Op 44 verschijnt Mario Franco met “Een vriend ben jij”. Op 21 heeft de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow feat. Omdat het kan een boodschap met “Gevaccineerd is niet verkeerd”.

“Vechter” van Regi & Camille is is van 5 naar 10 gegaan. Sabien Tiels heeft “Hoop” en is weer aan een opmars bezig . Ze springt van 14 naar 9. Bart Peeters verliest twee plaatsen en komt met “Genstertje” terecht op 8. Op nummer 7 blijft “Op een dag” van Tinne Oltmans staan. Van 8 naar 6 klimt Jérémie Vrielynck met “Als je hem achterlaat”. Bazart gaat van 4 naar 5 met “Denk maar niet aan morgen”. Cleymans & Van Geel verliezen één plaats en komen met “En route” terecht op 4. Van 2 naar 3 gaat het voor Jaap Reesema & Pommelien Thijs en “Nu wij niet meer praten”. “Vuurwerk” levert Camille af deze week, want uit het niets verschijnt zij op nummer 2. Met “1 op een miljoen” houden Metejoor & Babet stand op 1!

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band

Nationale artiest

10 jaar Sasha & Davy: hoera!

Tijd voor een feestje ten huize van Sasha & Davy: ze vieren hun tienjarig jubileum als muzikaal duo. Proficiat! Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan