Udo, Sandra Kim en Garry Hagger tellen af naar het allermooiste kerstmoment

Udo, Sandra Kim en Garry Hagger tellen af naar het allermooiste kerstmoment
Voor Udo, Sandra Kim en Garry Hagger kan het niet snel genoeg weer Kerstmis zijn. De sfeervolste tijd van het jaar waarin alles draait om samenzijn, samen genieten en de gezelligste liedjes afstoffen. Deze drie topartiesten van eigen bodem slaan in de laatste maand van 2023 namelijk de repertoires in elkaar om iedereen die erbij wil zijn op een onvergetelijk kerstconcert te trakteren.

Sandra en Santa are coming to town
Met deze crème de la crème van de Vlaamse muzieksector zal het allesbehalve een Stille Nacht worden. Het sensationeel stemgeluid van Sandra Kim herkent men inmiddels uit de duizend. Haar vocaal talent etaleert ze moeiteloos in krachtige popsongs, maar ook met een aangepast kerstrepertoire komt ‘Sandra Claus’ swingend naar de stad.

All I Want For Christmas is Udo
Aan Sandra’s zijde staat waarde collega en vaste songschrijver Udo. Steek de Brusselse bard in een feestelijk pak en de Michael Bublé in hem komt naar boven. Is all you want for Christmas simpelweg Udo?

Geen allermooiste kerstmoment zonder Garry Hagger
De El Sympatico van het Vlaamse lied zorgt met z’n unieke stem voor instant ontroering en kippenvel. Zeker in de intieme setting van een kerstconcert. Als vaste waarde in de Vlaamse showbizz kan de ‘Alles wat ik wil’-zanger buigen op een breed repertoire en weet hij als geen ander hoe hij een groot publiek in vervoering moet brengen.

Samen geeft dit indrukwekkend trio aan topzangers 2 x 50 minuten het beste van zichzelf en wisselen ze solonummers af met duetten in het gezelschap van hun fantastische kerstliveband.

Laat dit allermooiste kerstmoment de piek zijn op een al even spetterend feestjaar. Voor boeking en meer info, één adres:

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band