De K3 live-audities starten binnen een maand

Ben jij erbij?

Wie wordt de vervanger/vervangster van Klaasje bij K3? Na 22.690 inschrijvingen is Studio 100 begin vorige week gestart aan het selectieproces. Eind april, begin mei zullen er zowel in Vlaanderen als in Nederland live-audities plaatsvinden voor het nieuwste K3-lid.

Studio 100 maakte begin deze week al een eerste selectie uit de 22.690 inzendingen Aan de geselecteerden werd gevraagd om extra gegevens en materiaal in te sturen tegen zondag 21 maart om middernacht.
Iedereen die dit gedaan heeft moet de komende weken goed zijn mailbox, ook zijn spambox, in de gaten houden. Mocht iemand geselecteerd zijn voor de live-audities dan ontvangt die persoon een bericht hierover voor eind april.
Net als in 2015 vinden de live-audities zowel in Nederland als Vlaanderen plaats, deze keer rond eind april, begin mei.

Hoeveel deelnemers er in totaal worden uitgenodigd voor de live-audities, is nu nog niet te zeggen. Studio 100 zorgt ervoor dat alle audities coronaproof zullen verlopen. De jury zal op gepaste afstand van elkaar zitten en de kandidaten zullen onderling niet met elkaar in contact komen.
Een selectie na de live-auditie ronde van mei geeft de kandidaten een plaats in het geplande tv-programma. VTM onderzoekt samen met SBS6 of ze samen een mooi programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3, net zoals 5 jaar geleden. Er is nog niets inhoudelijks over het eventuele gezamenlijke programma bekend en er is ook nog niets definitief. Daarover volgt binnenkort meer nieuws!
Na meer dan vijf jaar zal Klaasje in het najaar van 2021 K3 verlaten. Hanne en Marthe zullen uiteraard nauw betrokken worden bij de selectie van het nieuwe K3-lid.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band

Nationale artiest

10 jaar Sasha & Davy: hoera!

Tijd voor een feestje ten huize van Sasha & Davy: ze vieren hun tienjarig jubileum als muzikaal duo. Proficiat! Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan