De zomer van de ambiance est arrivé!

Ben je klaar voor de zomer van de grote feestvreugde? Zoniet, dan: ‘Get Ready!’ Nu we volop terug herenigd mogen worden met onze favoriete artiesten en hun agenda’s ook danig beginnen uit te puilen, kunt u er ‘Patje Krimson’ op zeggen, dat die terugkeer naar het podium een explosie aan sfeer, gezelligheid en ongebreideld plezier zal geven.

En of we terug van het leven houden
Het was niet bepaald de soundtrack van het voorbije jaar, maar nu kunnen we ‘J’aime la vie’ terug luid meebrullen. Sandra Kim heeft de start van haar zomer alvast niet gemist. Met twee knallende zomerconcerten in de Oktoberhallen in Wieze voorzag ze alle aanwezigen van serieus wat power in de batterijtjes. Onze Waalse superster verkeert in bloedvorm en combineert loepzuivere zang met een arsenaal aan bekende hits. Akoestisch of live met haar topband. Deze zomer vinden we La Kim op tal van zomerse podia en dit najaar trekt ze met een hommage aan de meest populaire Italiaanse klassiekers nog langs verschillende culturele centra en zalen.

Sailor tattoos, seventies vibes & catchy tunes
De jonkies van ‘Shorty Jetson and The Lefthands’ brengen americana feelgood countrypop op hun volledig eigen manier. De revelatie van de zomer? Wij hebben er alvast vertrouwen in dat zij vlotjes parkconcerten en festivals zullen inpalmen. Gezelligheid troef bij een fris pintje of lekkere mocktail. Op 15 juli treedt deze Vlaamse band op tijdens de ‘Intieme Schuurconcerten’ in Merksplas. Tot dan kunt u zich tegoed doen aan hun fraaie videoclips zoals de videoclip ‘Walk and let it go‘ en ‘Down the byways‘.

 

Moet er nog ambiance zijn?
Omdat uw liefde voor muziek groot is -en die van ons ook- hebben we voor iedere goesting een boeking. Wie het Nederlandstalige lied wil vieren, kan rekenen op toppers zoals Udo, Gene Thomas, De Romeo’s en feestbeest Sergio.

Zin om eens stevig uit de bol te gaan met non-stop hits? Dan staan onder meer de partybands van Level Six, Coco Jr. & The All Stars, Soulbrothers, The Amazing Flowers en de tributeband De Kreunaers voor u klaar. Madammen met pit gevraagd? De vriendinnen van Les Copines kunnen een serieus feestje bouwen. Net als DJ KAT (Kerkhofs), overigens.

Draaien ook volop plaatjes deze zomer: Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, DJ F.R.A.N.K., Robert Abigail, Regi, DJ Pat Krimson en DJ Wout. Romantiek en gezelligheid vindt u bij de Franse livemuziek van En Danseuse en de betoverende akoestische sets van Esther Sels. Voor de jongsten is er natuurlijk BlitZ, De KetnetBand, The Party Kidz en (dat krijg je van zomerkriebels) Jeuk!

Op een vlotte, veilige & onvergetelijke zomer! *Tchin*


Geïnteresseerd in meer? Neem een kijkje op de website www.thebookingcompany.be of mail voor info naar kim@thebookingcompany.be.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band