Ingrii & Luc Caals brengen nieuwe single – “Ik zie een ster”

Zij maken een prachtige cover voor Eurosong!

In 2018 de opnames van de videoclip ‘Je bent niet hip’ was de allereerste samenwerking tussen Ingrii en Luc Caals. Tijdens de opnames, nam Luc de komische rol op zich wat voor heel wat hilariteit zorgde.

“Voor mij is Luc Caals Vlaanderens grootste komiek” zegt Ingrii. De bewondering voor Luc, heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken.

Luc Caals, die trouwens een zeer goed zanger is, was meteen gecharmeerd door de leuke en spontane Ingrii. Er ontstond een mooie vriendschap en deze vriendschap bracht ons op het idee een duet op te nemen met hen. ‘Ik zie een ster’, wat origineel in 1974 werd uitgebracht door Mouth en MacNeal, leek ons zeer gepast voor hen.

Laurens Van Wessel maakte een supertoffe nieuwe versie en de stemmen maar ook de looks van Ingrii en Luc zorgen ervoor dat het plaatje helemaal klopt!

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band

Nationale artiest

10 jaar Sasha & Davy: hoera!

Tijd voor een feestje ten huize van Sasha & Davy: ze vieren hun tienjarig jubileum als muzikaal duo. Proficiat! Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan