Komt er een duet aan met Pommelien Thijs en Marco Borsato?

Kraantje Pappie: “ik kan wel wat regelen…”

Waar is de tijd dat Pommelien Thijs vooral gekend was als Caro uit #LikeMe? Ondertussen heeft de 19-jarige actrice zichzelf volledig op de kaart gezet als zangeres. Nadat ze al een dikke hit scoorde met Jaap Reesema, scoort ze nu dankzij ‘Tranen’, haar samenwerking met Kraantje Pappie.

Nochtans werkt de 34-jarige Nederlander niet zomaar met iedereen samen: “Ik werk pas samen met iemand als die stem het liedje beter maakt. Ik leerde Poms stem kennen via ‘Nu wij niet meer praten’ en was gelijk overtuigd”, vertelt de Nederlander in Het Laatste Nieuws.

Pommelien liet eerder al vallen in een interview dat ze droomt van een duet met Marco Borsato. Kan er via Kraantje Pappie iets geregeld worden?

“Op persoonlijk vlak heb ik Marco al even niet gesproken, hij is er even tussenuit geweest. Maar ik kan wel wat regelen”, vertelt de Nederlander met een knipoog in Het Laatste Nieuws.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band

Nationale artiest

10 jaar Sasha & Davy: hoera!

Tijd voor een feestje ten huize van Sasha & Davy: ze vieren hun tienjarig jubileum als muzikaal duo. Proficiat! Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan