MNM Sing Your Song Live

Brahim is al 5 jaar lang de dj van MNM Sing Your Song op radiozender MNM. 
Om deze verjaardag te vieren trekt Brahim in 2020 met een gloednieuwe MNM Sing Your Song – LIVE show naar evenementen en festivals.

Elke werkdag dj’t Brahim het programma ‘MNM Sing Your Song’ en dat al gedurende vijf jaar. Om dit jubileum te vieren, werkte hij een volwaardige liveshow uit rond het druk beluisterde programma. Centraal in de show staan natuurlijk tal van meezingers van vroeger en nu, waarbij Brahim de aanzet geeft aan het publiek om – hoe kan het ook anders – mee te zingen.

Brahim krijgt in zijn show de steun van een liveband die het hele verhaal nog extra dynamisch en muzikaal inkleedt. De brede waaier aan muziekstijlen en de hoge herkenbaarheid van de gespeelde nummers zorgen er voor dat “MNM Sing Your Song LIVE” op tal van evenementen en festivals perfect zal passen. Dit uiteraard steeds met de nodige extra aandacht op MNM.

MNM Sing Your Song LIVE is beschikbaar voor shows gedurende heel 2020 en is exclusief te boeken bij TTT Artists.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band