Spotify verkiest Emma Bale als eerste Belgische RADAR artiest

Zangeres is eerste Belgische ooit!

Emma Bale is door Spotify uitverkozen om als eerste Belgische artiest het internationaal gerenomeerde RADAR programma af te trappen in België. Spotify heeft Radar enkele jaren geleden in het leven geroepen om boeiende artiesten waar zij in geloven een stevige duw in de rug te geven.

Wilbert Mutsaers (Head Of Spotify Benelux): “We zijn verheugd dat we met de fantastische Emma Bale meteen een sterke start kunnen maken in België met Radar, het internationale talent programma van Spotify.”
De aankondiging van de lancering van RADAR in België met Emma Bale komt niet toevallig nu, want op vrijdag 2 april komt Emma’s debuutalbum ‘Retrospect’ uit.

‘Retrospect’ mikt op de heupen, maar nodigt evenzeer uit tot introspectie – de Belgische popartiest heeft aan soul searching gedaan. Nooit was Emma meer in haar sas dan nu. Ze heeft haar plaats ingenomen in de schemerzone waar pop, R&B en elektronica in elkaar overvloeien. Emma Bale heeft opnieuw haar stem gevonden, na een korte periode van aftasten, vallen en opstaan.

Emma Bale is terug en ze is strijdvaardiger dan ooit tevoren. Klaar om huiskamers om te toveren tot zweterige clubs. Klaar om opnieuw podia te bestormen en een mensenzee te bespelen. Wat de intussen 21-jarige Emma Bale in het verleden bracht, was slechts de amuse-gueule. Nu is ze klaar voor het echte werk.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band