“Statistisch gezien zal Klaasje opgevolgd worden door een meisje” zegt Gert Verhulst

Iedereen begint wel op gelijke voet.

Het vertrek van Klaasje bij K3 zorgde voor heel wat beroering in showbizzland, maar het feit dat Studio 100 de inschrijvingen om Klaasje te vervangen ook openstelde voor jongens was al een even belangrijk nieuwsitem. Toch tempert Gert Verhulst in Story de verwachtingen. De kans dat Klaasje wordt opgevolgd door Klaas blijft enorm klein…

“22.690 inzendingen waren er. Ongelooflijk, vorige keer waren er maar 6.000”, verwijst Gert naar de inschrijvingen voor K3 Zoekt K3 in 2015.

“Slechts 15 procent van de inschrijvingen zijn jongens, dus statistisch gezien is de kans groot dat het weer een meisje wordt”, tempert Gert Verhulst de verwachtingen over ‘de eerste jongen’ in K3. Al begint iedereen wel op gelijke voet.

“Iedereen begint met evenveel kansen. Ze moeten gewoon voldoende talent hebben om te zingen en te dansen”, verduidelijkt Gert Verhulst in Story.

Deel dit bericht

Lees andere blogs

Live & Coverbands

The Juliets zijn klaar voor 2022!

We play the songs you sing in the shower’ 90 minuten knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band